home

Wiki voor de Border Collie

OPROEP: BEN JIJ DIE REDACTEUR/SCHRIJVER MET VERSTAND VAN BORDER COLLIES OF DE BCCN DIE WIJ ZOEKEN?

We willen structureel, informatief, uitgebreid en neutraal voorlichting geven over ons mooie ras en alles wat erbij hoort. Help jij ons er samen wat moois van maken? Onze website is leuk maar ik, uw webmaster zelf, is niet blij met de structuur wanneer het gaat om; zoeken naar en structureel weergeven van informatie. Dat is de bedoeling van dit project. Naast dit soort informatie willen voor: nieuwe pupkopers/eigenaren/fokkers/etc. checklists maken: simpele stappenplannen voor beginners Zoals bijvoorbeeld: checklist wanneer je een nestje wil, welke stappen moet je nemen om aan een wedstrijd mee doen, hoe voer je een hond uit het buitenland in, wat moet ik doen om een buitenlandse reu te gebruiken, etc. Veel informatie is reeds beschikbaar maar moeilijk te vinden.

Wiki kent u wellicht wel van Wikipedia. Op eenzelfde manier willen we alle informatie over de Border Collie en de BCCN op gaan bouwen. Met het kleine aantal vrijwilligers die we nu hebben is dat nauwelijks te doen.

We zoeken dus mensen die zich graag willen inzetten voor de voorlichting over de Border Collie en de club. Als je goed kan schrijven is dat meegenomen uiteraard maar goede onderzoekers zijn ook nodig. Bij een wiki werk je samen aan de site. Je stuurt dus geen stukjes en/of foto’s in, je werkt in de site zelf. De redacteuren en de eindredacteur zorgen er dus samen voor dat iedereen alles over de Border Collie, en alles wat er bij Border Collies kijken komt, terug kan vinden. Een wiki gaat overigens over feiten, persoonlijke meningen horen daar niet thuis.

Lijkt het je leuk? Heb je informatie die je kwijt wilt? Heb je ideeën wat voor de inhoud? Wil je wat meer informatie? Neem contact op met Wendy Bronsdijk (Rasvoorlichting) en/of Jaap Ouwejan (Webmaster)

  • home.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/09/03 00:25
  • door admin